Työhön perehdytys ja työturvallisuus

Virtuaalioppimisesta ratkaisu perehdyttämisen ja työturvallisuuskoulutuksen resurssipulaan

Työhön ja työturvallisuuteen perehdyttäminen vievät aina esimiehen ja opastajan aikaa. Mitäpä jos voisitte tehostaa perehdytystä ja siihen kuluvaa aikaa niin, että uusi työntekijä pääsee nopeammin ja turvallisemmin tuottavaan työhön kiinni?  Entä miten motivoitte työntekijät perehdyttämiseen ja työturvallisuusasioiden oppimiseen? Askarruttaako, kuinka tärkeät työturvallisuusohjeet saadaan työntekijän käyttöön ajasta ja paikasta riippumatta?  

Visumo360-palvelu perehdyttää puolestanne työhön ja työturvallisuuteen

Visumo360-palvelu voidaan kehittää vuorovaikutteiseksi koulutusympäristöksi työturvallisuuskoulutuksiin ja henkilöstön perehdyttämiseen. Yrityksellämme on vankka pedagoginen tausta, jota hyödynnetään Visumo360-palvelun kehittämisessä ja soveltamisessa asiakkaan työympäristöön sopivaksi.

 Ihminen tutkitusti oppii ja muistaa paremmin, kun tieto liitetään visuaaliseen ympäristöön. Kun oppiminen on mielekästä ja tuloksellista, työn laatu sekä työturvallisuus paranevat.

 Ota yhteyttä, kun kouluttajanne/perehdyttäjänne tarvitsevat:

  • älypuhelimen näytöllä toimivan visuaalisen työturvallisuus- ja perehdyttämismateriaalin, josta on helppo kerrata sisältöjä ajasta ja paikasta riippumatta.
  • pelillistämistä oppimismotivaation nostamiseen. Pelillisillä elementeillä ja -tavoilla johdatetaan perehdytettävät ja koulutettavat työntekijät hakemaan sisällöistä pienimmätkin tärkeät yksityiskohdat ja paneutumaan niihin huolella. Käyttäjät voivat myös verrata pisteitään leaderboardissa, josta he näkevät kanssapelaajien pisteet.  

Visumo on nyt VISUON. Katso sivut.

Suunnittelemme mielellämme sisällön yhdessä kanssasi.

Visumo360, Visumo Oy
Korkeakoulunkatu 7 (Kampusareena)
33720 Tampere

Tilaa meiltä maksuton esittely, niin kerromme miten voit hyödyntää palveluamme. Netin kautta tai ihan livenä!

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi

Vastaava tuottaja Jarmo Tanskanen
p. 050 553 6899, jarmo.tanskanen@visumo.fi

 

OTA YHTEYTTÄ

Käytä lomaketta lähettääksesi meille sähköpostia

Yhteydenotto verkkosivustolta

10 + 7 =