Vierailijaesittely ja tilakartat

Huikea 360°-tilaesittely herättää kiinnostuksen jo ennen vierailua

Onko yrityksenne tai organisaationne myyntivalttina upea rakennus, maisema, näyttely, asunto, sisustus, taide, kulttuuri tai jokin muu kiinnostava kohde? Monen tyyppistä kuvaa, videota, ääntä ja tekstiä yhdistävä sekä visuaalisesti näyttävä, interaktiivinen 360°-esittely houkuttelee kävijöitä paikan päälle jo ennen vierailua. Samalla voitte opastaa jo ennakolta sekä vastata kävijöiden usein esittämiin kysymyksiin, kuten esimerkiksi ”sopiikohan paikka lapsiperheille?”.    

Visumo360-virtuaaliopastus on oiva työkalu, kun haluatte:

  • tehdä vaikuttavaa tilamarkkinointia lisätyn todellisuuden avulla.
  • esitellä visuaalisesti kiehtovan tarinan avulla tilanne ja toimintaympäristönne – ovat ne sitten liikerakennuksia, teatterisaleja, museoita, kokoustiloja, hotelleja, virkistysalueita tms.
  • viedä verkkosivukävijänne virtuaalikierrokselle tiloihinne. Arkkitehtuurin, tekniikan ja kiinnostavien yksityiskohtien hahmottaminen helpottuu, kun tilan näkee ja kokee miltei kuin olisi itse paikalla.
  • kuvata suurissa tiloissa tai laajoilla alueilla olevien kohteiden sijainnin tarkemmin. Esimerkiksi rakennusten, puistojen ja erilaisten ulkoaktiviteettien sijoittelu alueella selkeytyy, kun navigointi tapahtuu karttapohjalla, josta pääsee tutustumaan yksityiskohtaisesti itseä kiinnostaviin kohteisiin.

Ota rohkeasti yhteyttä.

Suunnittelemme mielellämme sisällön yhdessä kanssasi.

Visumo360, Visumo Oy
Korkeakoulunkatu 7 (Kampusareena)
33720 Tampere

Tilaa meiltä maksuton esittely, niin kerromme miten voit hyödyntää palveluamme. Netin kautta tai ihan livenä!

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi

Vastaava tuottaja Jarmo Tanskanen
p. 050 553 6899, jarmo.tanskanen@visumo.fi

 

OTA YHTEYTTÄ

Käytä lomaketta lähettääksesi meille sähköpostia

Yhteydenotto verkkosivustolta

9 + 4 =